6 Augustus 2012 - Reisverslag uit Universal City, Verenigde Staten van Dominique Nolen - WaarBenJij.nu 6 Augustus 2012 - Reisverslag uit Universal City, Verenigde Staten van Dominique Nolen - WaarBenJij.nu

6 Augustus 2012

Blijf op de hoogte en volg Dominique

06 Augustus 2012 | Verenigde Staten, Universal City

Vandaag moesten we vroeg op, want we gingen naar de Universal Studios!
Omdat we voor vip kaartje gekozen hadden, mochten we ontbijten op het park. Dat hadden we dan ook als eerste gedaan.
Daarna hadden we tot 1 uur zelf de tijd, dus waren we alvast in wat attracties gegaan.
Toen om 1 uur kregen we een begeleider aangewezen die ons de rest van de dag zou rondleiden met nog een paar andere mensen.
Allereerst hadden we alle attracties gedaan en een paar shows. Toen kregen we een heerlijke uitgebreide lunch.
Daarna kwam het allerleukste van alles, de studio tour. Daarbij gingen we kijken op sets van series en werd er uitgelegd hoe ze het bijvoorbeeld lieten regenen. Het was er leuk en interessant om te zien. Het duurde allemaal wel wat langer, doordat steeds het apparaat dat een rolstoel de bus in bracht, niet meer in ging. Dus als compensatie kregen we ook nog avond eten en een soevernier.
Kortom het was een geweldige dag!

Groetjes!