29 Juli 2012
Blijf op de hoogte en volg Dominique
29 Juli 2012 | Verenigde Staten, Las Vegas
Voordat we naar Las Vegas reden, hebben we een korte wandeltocht gemaakt in Zion naar een watervalletje en daarna om een uur of 1 zijn we naar Las Vegas vertrokken.
Om 4 uur kwamen we in Las Vegas aam, wat was dat mooi zeg. Erg spectaculair. En nadat we hadden ingecheckd in het MGM Grand, zijn we Las Vegas in gegaan.
We hebben verschillende winkels en hotels bezocht. De hotels zijn erg mooi, in het ene hotel hebben ze new york nagebouwd, in het andere de eiffeltoren en ook is er in elk hotel een casino.
Kortom het was erg leuk om te zien.
Groetjes!
30 Juli 2012 - 15:18
Anjanolen@hotmail.com:
Hoi Do,
Wat leuk om alle verslagen te lezen. Fijn om te lezen dat alles helemaal goed gaat, jullie veel zien en beleven en zo genieten. Ik stuur alle verslagen door aan opa en oma, zijn ze op de hoogte. Heb je al veel foto's gemaakt? Mooie foto van jou en Maurice op twitter. Echt super!
Hier gaat alles goed, weer is de afgelopen week ook super geweest. Ondanks dat ik moet werken toch genieten. Iedereen is vrolijk, ben lekker buiten dus fijn thuiskomen.
Tot mails.
Liefs,
Anja -
03 Augustus 2012 - 08:10
Dominique Nolen:
Wat fijn om te lezen dat je het leuk vind deze verslagen (:
Jaa we hebben al heel veel foto's gemaakt, het lukt helaas alleen niet om ze hier op te uploaden dus ik doe dat af en toe op facebook.
Mooi dat het lekker weer is, altijd lekker. Wij zijn nu in san fransico em dat is gewoon koud :( maar ja wel erg leuk.
Liefs Do